La innovación tecnológica de la agricultura costarricense 1880-1920

 

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書誌詳細
著者: Samper Kutschbach, Mario, Naranjo Gutiérrez, Carlos
フォーマット: artículo original
状態:Versión publicada
出版日付:2006
その他の書誌記述:The article studies the main technological changes in the Costa Rica coffee, sugar cane, dairy and beef sector during the late-19th and early-20th centuries, with some additional reference to staple grain. The article explores differences and similarities in these innovation processes, as well as certain interactions among the key social and institutional actors.
国:Portal de Revistas UNA
機関:Universidad Nacional de Costa Rica
Repositorio:Portal de Revistas UNA
言語:Español
OAI Identifier:oai:ojs.www.una.ac.cr:article/16235
オンライン・アクセス:https://www.revistas.una.ac.cr/index.php/historia/article/view/16235
Access Level:acceso abierto
キーワード:Costa Rica
agriculture
innovation
technology
coffee
sugar cane
dairy
beef
staple grain
Agricultura
Innovación (Innovación Científica)
Tecnología
Café
Caña
Leche
Carne
Granos Básicos