Caracterización agrónomica de cinco leguminosas comestibles asociadas con maíz

 

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφέας: Galomo Rangel, T.
Μορφή: tesis de maestría
Ημερομηνία έκδοσης:1982
Περιγραφή:Tesis (M. Sc) -- CATIE, Turrialba (Costa Rica),1982
Χώρα:Repositorio CATIE
Ίδρυμα:Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza
Repositorio:Repositorio CATIE
OAI Identifier:oai:repositorio.catie.ac.cr:11554/623
Διαθέσιμο Online:https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/623
http://orton.catie.ac.cr/repdoc/A2361e/A2361e.pdf
Access Level:acceso abierto
Λέξη-Κλειδί :LEGUMINOSAS DE GRANO
CULTIVO MIXTO
ZEA MAYS
CRECIMIENTO
CONTENIDO PROTEICO
FIJACION DEL NITROGENO
CARACTERISTICAS AGRONOMICAS
NODULACION
RENDIMIENTO
COSTA RICA