Azië, China en de Wereldeconomie - Voorend, Koen (2007)
Spectaculaire en aanhoudende groei in Azië, vooral in China, heeft als gevolg dat de langbestaande economische suprematie van de hoge inkomenslanden wordt aangetast. Echter, er ontstaan tegelijkertijd nieuwe en onverwachte onevenwichtigheden in de wereldeconomie, die andere problemen genereren.