La innovación tecnológica de la agricultura costarricense 1880-1920

 

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書目詳細資料
Autores: Samper Kutschbach, Mario, Naranjo Gutiérrez, Carlos
格式: artículo original
狀態:Versión publicada
Fecha de Publicación:2006
實物特徵:The article studies the main technological changes in the Costa Rica coffee, sugar cane, dairy and beef sector during the late-19th and early-20th centuries, with some additional reference to staple grain. The article explores differences and similarities in these innovation processes, as well as certain interactions among the key social and institutional actors.
País:Portal de Revistas UNA
機構:Universidad Nacional de Costa Rica
Repositorio:Portal de Revistas UNA
語言:Español
OAI Identifier:oai:ojs.www.una.ac.cr:article/16235
在線閱讀:https://www.revistas.una.ac.cr/index.php/historia/article/view/16235
Palabra clave:Costa Rica
agriculture
innovation
technology
coffee
sugar cane
dairy
beef
staple grain
Agricultura
Innovación (Innovación Científica)
Tecnología
Café
Caña
Leche
Carne
Granos Básicos