De heeren broederkes van de moortelbak. 250 jaar vrijmetselarij in West-Vlaanderen, editado por Jeffrey Tyssens y Dominiek Dendooven - Acosta, Emiliano (2016)
De heeren broederkes van de moortelbak. 250 jaar vrijmetselarij in West-Vlaanderen. Editado por Jeffrey Tyssens y Dominiek Dendooven. Bruselas: ASP, 2015. 200 páginas. ISBN 978-90-5718-437-6.