Nuevo mundo, diversidad y gastronomía del Caribe sur costarricense

 

Guardado en:
Sonraí Bibleagrafaíochta
Údar: Jiménez, Carolina
Formáid: artículo original
Stádas:Versión publicada
Fecha de Publicación:2016
Cur Síos:Caribbean cuisine includes many culinary varieties, related by cooking techniques and an adopted long list of common ingredients, use for the preparation of food for special events or for everyday nutrition. A historical journey is made by the Caribbean influences and offer testimonials and recipes.
País:Portal de Revistas UCR
Institiúid:Universidad de Costa Rica
Repositorio:Portal de Revistas UCR
Teanga:Español
OAI Identifier:oai:portal.ucr.ac.cr:article/24738
Rochtain Ar Líne:https://revistas.ucr.ac.cr/index.php/herencia/article/view/24738
Palabra clave:caribbean gastronomy
soul food
ingredients exchange
intercultural culinary fusions
diversity
gastronomía del Caribe
recetas de la tierra
intercambio de ingredientes
fusiones culinarias interculturales
diversidad