Παραπομπή APA

Villalobos Moreira, A. S., Álvarez Calvo, R. L., Cubero Castillo, E. M., & Usaga Barrientos, J. (2020). Reducción de sodio en salsa de tomate y mayonesa mediante la aplicación de un enfoque de umbral sensorial.

Παραπομπή Chicago Style

Villalobos Moreira, Aliz Sophia, Rebeca Lucía Álvarez Calvo, Elba María Cubero Castillo, και Jessie Usaga Barrientos. Reducción De Sodio En Salsa De Tomate Y Mayonesa Mediante La Aplicación De Un Enfoque De Umbral Sensorial. 2020.

Παραπομπή MLA

Villalobos Moreira, Aliz Sophia, Rebeca Lucía Álvarez Calvo, Elba María Cubero Castillo, και Jessie Usaga Barrientos. Reducción De Sodio En Salsa De Tomate Y Mayonesa Mediante La Aplicación De Un Enfoque De Umbral Sensorial. 2020.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.