APA Citatie

Villalobos Moreira, A. S., Álvarez Calvo, R. L., Cubero Castillo, E. M., & Usaga Barrientos, J. (2020). Reducción de sodio en salsa de tomate y mayonesa mediante la aplicación de un enfoque de umbral sensorial.

Chicago Style citaat

Villalobos Moreira, Aliz Sophia, Rebeca Lucía Álvarez Calvo, Elba María Cubero Castillo, en Jessie Usaga Barrientos. Reducción De Sodio En Salsa De Tomate Y Mayonesa Mediante La Aplicación De Un Enfoque De Umbral Sensorial. 2020.

MLA citatie

Villalobos Moreira, Aliz Sophia, Rebeca Lucía Álvarez Calvo, Elba María Cubero Castillo, en Jessie Usaga Barrientos. Reducción De Sodio En Salsa De Tomate Y Mayonesa Mediante La Aplicación De Un Enfoque De Umbral Sensorial. 2020.

Let op: Deze citaties zijn niet altijd 100% accuraat.