Chavarría Barrantes, A., Herrera Ramírez, C. H., & Zumbado Alpízar, M. E. (1996). Evaluación biológica de la harina de desechos de camarón y su efecto en el contenido de colesterol en la carne y piel de pollo.
Styl ChicagoChavarría Barrantes, Arlette, Carlos Hernán Herrera Ramírez, a Mario Ernesto Zumbado Alpízar. Evaluación Biológica De La Harina De Desechos De Camarón Y Su Efecto En El Contenido De Colesterol En La Carne Y Piel De Pollo. 1996.
Citace podle MLAChavarría Barrantes, Arlette, Carlos Hernán Herrera Ramírez, a Mario Ernesto Zumbado Alpízar. Evaluación Biológica De La Harina De Desechos De Camarón Y Su Efecto En El Contenido De Colesterol En La Carne Y Piel De Pollo. 1996.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..