Cita APA

Araya Morice, A., Mora Norori, A. L., Cubero Castillo, E. M., Azofeifa Delgado, Á. A., & Araya Quesada, Y. M. (2022). Caracterización físico-química y sensorial de dos variedades de arroz (Oryza sativa) durante el proceso de añejado en silo.

Chicago Style Citation

Araya Morice, Adriana, Ana Laura  Mora Norori, Elba María Cubero Castillo, Álvaro A. Azofeifa Delgado, i Yorleny María Araya Quesada. Caracterización Físico-química Y Sensorial De Dos Variedades De Arroz (Oryza Sativa) Durante El Proceso De Añejado En Silo. 2022.

Cita MLA

Araya Morice, Adriana, et al. Caracterización Físico-química Y Sensorial De Dos Variedades De Arroz (Oryza Sativa) Durante El Proceso De Añejado En Silo. 2022.

Atenció: Aquestes cites poden no estar 100% correctes.