Araya Morice, A., Mora Norori, A. L., Cubero Castillo, E. M., Azofeifa Delgado, Á. A., & Araya Quesada, Y. M. (2022). Caracterización físico-química y sensorial de dos variedades de arroz (Oryza sativa) durante el proceso de añejado en silo.
Styl ChicagoAraya Morice, Adriana, Ana Laura Mora Norori, Elba María Cubero Castillo, Álvaro A. Azofeifa Delgado, a Yorleny María Araya Quesada. Caracterización Físico-química Y Sensorial De Dos Variedades De Arroz (Oryza Sativa) Durante El Proceso De Añejado En Silo. 2022.
Citace podle MLAAraya Morice, Adriana, et al. Caracterización Físico-química Y Sensorial De Dos Variedades De Arroz (Oryza Sativa) Durante El Proceso De Añejado En Silo. 2022.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..