Citace podle APA

Araya Morice, A., Mora Norori, A. L., Cubero Castillo, E. M., Azofeifa Delgado, Á. A., & Araya Quesada, Y. M. (2022). Caracterización físico-química y sensorial de dos variedades de arroz (Oryza sativa) durante el proceso de añejado en silo.

Styl Chicago

Araya Morice, Adriana, Ana Laura  Mora Norori, Elba María Cubero Castillo, Álvaro A. Azofeifa Delgado, a Yorleny María Araya Quesada. Caracterización Físico-química Y Sensorial De Dos Variedades De Arroz (Oryza Sativa) Durante El Proceso De Añejado En Silo. 2022.

Citace podle MLA

Araya Morice, Adriana, et al. Caracterización Físico-química Y Sensorial De Dos Variedades De Arroz (Oryza Sativa) Durante El Proceso De Añejado En Silo. 2022.

Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..