Araya Morice, A., Mora Norori, A. L., Cubero Castillo, E. M., Azofeifa Delgado, Á. A., & Araya Quesada, Y. M. (2022). Caracterización físico-química y sensorial de dos variedades de arroz (Oryza sativa) durante el proceso de añejado en silo.
Παραπομπή Chicago StyleAraya Morice, Adriana, Ana Laura Mora Norori, Elba María Cubero Castillo, Álvaro A. Azofeifa Delgado, και Yorleny María Araya Quesada. Caracterización Físico-química Y Sensorial De Dos Variedades De Arroz (Oryza Sativa) Durante El Proceso De Añejado En Silo. 2022.
Παραπομπή MLAAraya Morice, Adriana, et al. Caracterización Físico-química Y Sensorial De Dos Variedades De Arroz (Oryza Sativa) Durante El Proceso De Añejado En Silo. 2022.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.