Utilización de variables morfométricas para explicar el comportamiento del peso fresco y eviscerado en tres especies de peces del género Opisthonema (Pisces: Clupeidae) (ING)

 

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Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφείς: Víquez, R., Bolaños, J. R., Rodríguez, J. A., Palacios, J. A., Protti, M.
Μορφή: artículo original
Κατάσταση:Versión publicada
Ημερομηνία έκδοσης:1992
Περιγραφή:An analisys of variance was used to choose the statical model that best explained the fresh and eviscerated weight on the basis of the most important morphometric variables. The analysis showed a significative difference between sexes and between species. Two “proxy” variables were created one variable was related to size and the other to the shape of the sardine, in order to avoid the multicolinearity showed by a correlation analysis. The statistical model obtained is showed in table 10.
Χώρα:Portal de Revistas UNA
Ίδρυμα:Universidad Nacional de Costa Rica
Repositorio:Portal de Revistas UNA
Γλώσσα:Español
OAI Identifier:oai:ojs.www.una.ac.cr:article/5454
Διαθέσιμο Online:https://www.revistas.una.ac.cr/index.php/uniciencia/article/view/5454
Λέξη-Κλειδί :variables
peso
eviscerado
peces