La innovación tecnológica de la agricultura costarricense 1880-1920

 

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التفاصيل البيبلوغرافية
المؤلفون: Samper Kutschbach, Mario, Naranjo Gutiérrez, Carlos
التنسيق: artículo original
الحالة:Versión publicada
تاريخ النشر:2006
الوصف:The article studies the main technological changes in the Costa Rica coffee, sugar cane, dairy and beef sector during the late-19th and early-20th centuries, with some additional reference to staple grain. The article explores differences and similarities in these innovation processes, as well as certain interactions among the key social and institutional actors.
البلد:Portal de Revistas UNA
المؤسسة:Universidad Nacional de Costa Rica
Repositorio:Portal de Revistas UNA
اللغة:Español
OAI Identifier:oai:ojs.www.una.ac.cr:article/16235
الوصول للمادة أونلاين:https://www.revistas.una.ac.cr/index.php/historia/article/view/16235
كلمة مفتاحية:Costa Rica
agriculture
innovation
technology
coffee
sugar cane
dairy
beef
staple grain
Agricultura
Innovación (Innovación Científica)
Tecnología
Café
Caña
Leche
Carne
Granos Básicos