La innovación tecnológica de la agricultura costarricense 1880-1920

 

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egileak: Samper Kutschbach, Mario, Naranjo Gutiérrez, Carlos
Formatua: artículo original
Egoera:Versión publicada
Argitaratze data:2006
Deskribapena:The article studies the main technological changes in the Costa Rica coffee, sugar cane, dairy and beef sector during the late-19th and early-20th centuries, with some additional reference to staple grain. The article explores differences and similarities in these innovation processes, as well as certain interactions among the key social and institutional actors.
Herria:Portal de Revistas UNA
Erakundea:Universidad Nacional de Costa Rica
Repositorio:Portal de Revistas UNA
Hizkuntza:Español
OAI Identifier:oai:ojs.www.una.ac.cr:article/16235
Sarrera elektronikoa:https://www.revistas.una.ac.cr/index.php/historia/article/view/16235
Gako-hitza:Costa Rica
agriculture
innovation
technology
coffee
sugar cane
dairy
beef
staple grain
Agricultura
Innovación (Innovación Científica)
Tecnología
Café
Caña
Leche
Carne
Granos Básicos