Caracterización morfológica y molecular del cacao nacional boliviano y de selecciones élites del Alto Beni, Bolivia

 

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφέας: July Martínez, Windson
Μορφή: tesis de maestría
Ημερομηνία έκδοσης:2007
Περιγραφή:Tesis (M. Sc) -- CATIE, Turrialba (Costa Rica), 2007
Χώρα:Repositorio CATIE
Ίδρυμα:Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza
Repositorio:Repositorio CATIE
OAI Identifier:oai:repositorio.catie.ac.cr:11554/5354
Διαθέσιμο Online:https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/5354
Λέξη-Κλειδί :TAXONOMIA (BIOLOGIA)THEOBROMA CACAO
VARIEDADES PLANTAS
SILVESTRE
PROCEDENCIA
DISTRIBUCION GEOGRAFICA
CARACTERISTICAS AGRONOMICAS
RECURSOS GENETICOS
VEGETALES
GENOTIPOS
VARIACION GENETICA
MICROSATELITES