Citace podle APA

Lazo Salas, G. J., Rojas Bourrillón, A., Campos Granados, C. M., Zumbado Ramírez, C., & López Herrera, M. (2018). Caracterización fermentativa y nutricional de mezclas ensiladas de corona de piña con guineo cuadrado Musa (ABB) I. Parámetros fermentativos, análisis bromatológico y digestibilidad in vitro.

Styl Chicago

Lazo Salas, Gerson José, Augusto Rojas Bourrillón, Carlos Mario Campos Granados, Carlos Zumbado Ramírez, a Michael López Herrera. Caracterización Fermentativa Y Nutricional De Mezclas Ensiladas De Corona De Piña Con Guineo Cuadrado Musa (ABB) I. Parámetros Fermentativos, Análisis Bromatológico Y Digestibilidad in Vitro. 2018.

Citace podle MLA

Lazo Salas, Gerson José, et al. Caracterización Fermentativa Y Nutricional De Mezclas Ensiladas De Corona De Piña Con Guineo Cuadrado Musa (ABB) I. Parámetros Fermentativos, Análisis Bromatológico Y Digestibilidad in Vitro. 2018.

Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..