Método para fermentar pequeñas cantidades de cacao

 

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφείς: Martínez Vázquez, V., Instituto Interamericano de Ciencas Agrícolas (IICA)
Μορφή: tesis de maestría
Ημερομηνία έκδοσης:1949
Περιγραφή:Tesis (Mag.Agr.) - IICA, Turrialba (Costa Rica), 1949
Χώρα:Repositorio CATIE
Ίδρυμα:Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza
Repositorio:Repositorio CATIE
OAI Identifier:oai:repositorio.catie.ac.cr:11554/3095
Διαθέσιμο Online:https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/3095
Access Level:acceso abierto
Λέξη-Κλειδί :THEOBROMA CACAO
FERMENTACIÓN
PROCESAMIENTO
SECADO