Elaboración de palmito fermentado en salmuera

 

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφέας: Sánchez Achio, Yenia
Μορφή: proyecto fin de carrera
Ημερομηνία έκδοσης:2003
Περιγραφή:UCR::Docencia::Ciencias Agroalimentarias::Facultad de Ciencias Agroalimentarias::Escuela de Tecnología de Alimentos
Χώρα:Kérwá
Ίδρυμα:Universidad de Costa Rica
Repositorio:Kérwá
OAI Identifier:oai:kerwa.ucr.ac.cr:10669/96718
Διαθέσιμο Online:https://repositorio.sibdi.ucr.ac.cr/handle/123456789/18445
https://hdl.handle.net/10669/96718
Λέξη-Κλειδί :PALMITOS DE PEJIBAYE - INDUSTRIA Y COMERCIO
FERMENTACION
CONSERVACION DE ALIMENTOS
TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
MICROBIOLOGIA INDUSTRIAL
PALMITOS DE PEJIBAYE - MICROBIOLOGIA