Nutritional facts concerning goat milk (Capra hircus) and its variations during the agroindustrial process.

 

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor: Chacón Villalobos, Alejandro
Formato: artículo original
Estado:Versión publicada
Fecha de Publicación:2005
Descripción:This paper overviews the main nutritional aspects of goat milk,such as chemical composition (protein, amino acids,minerals, bioactive factors and fat), nutritional value,functional value, hypoallergenic properties, and the effects ofagroindustrial processing (refrigeration, freezing, and heattreatment).
País:Portal de Revistas UCR
Institución:Universidad de Costa Rica
Repositorio:Portal de Revistas UCR
Lenguaje:Español
OAI Identifier:oai:portal.ucr.ac.cr:article/11878
Acceso en línea:https://revistas.ucr.ac.cr/index.php/agromeso/article/view/11878
Palabra clave:Goat milk
nutrition
processing
composition
hypoallergenic.
Leche de cabra
nutrición
procesamiento
composición
hipoalergénico.