Cinética de la fermentación en ensilajes de pasto elefante enano (Pennisetum purpureum Schum) cv. Mott con diferentes niveles de melaza como aditivo

 

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφέας: López Oliva, J.V.
Μορφή: tesis de maestría
Ημερομηνία έκδοσης:1989
Περιγραφή:Tesis (M. Sc) -- CATIE, Turrialba (Costa Rica),1989
Χώρα:Repositorio CATIE
Ίδρυμα:Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza
Repositorio:Repositorio CATIE
OAI Identifier:oai:repositorio.catie.ac.cr:11554/782
Διαθέσιμο Online:https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/782
Λέξη-Κλειδί :PENNISETUM PURPUREUM
ENSILAJE
FERMENTACION
MELAZA
VALOR NUTRITIVO
CALIDAD