Indicadores quÍmicos de la calidad del grano seco de cacao (Theobroma cacao L.) y su aplicaciÓn

 

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφέας: Cubero Castillo, Elba María
Μορφή: proyecto fin de carrera
Ημερομηνία έκδοσης:1990
Περιγραφή:UCR::Docencia::Ciencias Agroalimentarias::Facultad de Ciencias Agroalimentarias::Escuela de Tecnología de Alimentos
Χώρα:Kérwá
Ίδρυμα:Universidad de Costa Rica
Repositorio:Kérwá
OAI Identifier:oai:kerwa.ucr.ac.cr:10669/97896
Διαθέσιμο Online:https://repositorio.sibdi.ucr.ac.cr/handle/123456789/7515
https://hdl.handle.net/10669/97896
Λέξη-Κλειδί :SEMILLAS DE CACAO - ANALISIS