Effects of the altitude, shade, production and fertilization on coffee quality (Coffea arabica L. var. Caturra) produced in agroforestry systems of coffee zone Northern Central of Nicaragua

 

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor: Lara Estrada, Leonel D.
Formato: tesis de maestría
Fecha de Publicación:2005
Descripción:Tesis (M. Sc) -- CATIE, Turialba (Costa Rica), 2005
País:Repositorio CATIE
Institución:Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza
Repositorio:Repositorio CATIE
OAI Identifier:oai:repositorio.catie.ac.cr:11554/4936
Acceso en línea:https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/4936
http://orton.catie.ac.cr/repdoc/A0721e/A0721e.pdf
Palabra clave:COFFEA ARABICA
AGROFORESTERIA
ALTITUD
SOMBRA
APLICACION DE ABONOS
PRODUCCION VEGETAL
RENDIMIENTO
CALIDAD
PROPIEDADES ORGANOLEPTICAS
NICARAGUA