Optimization of Microwave-Assisted and Conventional Heating Comparative Synthesis of Poly(lactic acid) by Direct Melt Polycondensation from Agroindustrial Banana (Musa AAA Cavendish) and Pineapple (Ananas comosus) Fermented Wastes

 

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores: Jiménez Bonilla, Pablo, Salas Arias, Jessica, Esquivel Alfaro, Marianelly, Vega Baudrit, José
Formato: artículo original
Fecha de Publicación:2014
País:Repositorio CONARE
Institución:Consejo Nacional de Rectores
Repositorio:Repositorio CONARE
OAI Identifier:oai:repositorio.conare.ac.cr:20.500.12337/3276
Acceso en línea:https://doi.org/10.1007/s10924-014-0667-6
https://hdl.handle.net/20.500.12337/3276
Access Level:acceso abierto
Palabra clave:AGROINDUSTRIA
PRODUCTO VEGETAL
BANANA
POLÍMEROS
BIODEGRADABLE
PIÑA