Evaluation of the manipulation that is given to the fishery product in terms of quality and safety at the time of its capture by the artisanal fisherman of the Gulf of Nicoya, Costa Rica

 

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egileak: Chavarría Solera, Fabián, Fonseca Rodríguez, Cristian, Chinchilla González, Diana, Herrera Araya, Ma. Andrea
Formatua: artículo
Argitaratze data:2017
Deskribapena:Artículo sobre la evaluación de la manipulación y almacenamiento que se le da al producto pesquero.
Herria:Repositorio UNA
Erakundea:Universidad Nacional de Costa Rica
Repositorio:Repositorio UNA
Hizkuntza:Inglés
OAI Identifier:oai:https://repositorio.una.ac.cr:11056/18324
Sarrera elektronikoa:http://hdl.handle.net/11056/18324
Access Level:acceso abierto
Gako-hitza:COSTA RICA
ARTISANAL FISHING
FOOD SAFETY
GULF OF NICOYA
FISHERY PRODUCT
FISHERMAN
FOOD HANDLING