Evaluation of the manipulation that is given to the fishery product in terms of quality and safety at the time of its capture by the artisanal fisherman of the Gulf of Nicoya, Costa Rica

 

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Библиографические подробности
Авторы: Chavarría Solera, Fabián, Fonseca Rodríguez, Cristian, Chinchilla González, Diana, Herrera Araya, Ma. Andrea
Формат: artículo
Дата публикации:2017
Описание:Artículo sobre la evaluación de la manipulación y almacenamiento que se le da al producto pesquero.
Страна:Repositorio UNA
Институт:Universidad Nacional de Costa Rica
Repositorio:Repositorio UNA
Язык:Inglés
OAI Identifier:oai:https://repositorio.una.ac.cr:11056/18324
Online-ссылка:http://hdl.handle.net/11056/18324
Access Level:acceso abierto
Ключевое слово:COSTA RICA
ARTISANAL FISHING
FOOD SAFETY
GULF OF NICOYA
FISHERY PRODUCT
FISHERMAN
FOOD HANDLING