Anatomía de los cortes de carne: retirada de los huesos coxal y sacro

 

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφέας: Passos Pequeno, Andréia
Μορφή: vídeo
Ημερομηνία έκδοσης:2020
Περιγραφή:Anatomía del Deshuese de la res al estilo costarricense y sus perfiles cárnicos
Χώρα:Repositorio UNA
Ίδρυμα:Universidad Nacional de Costa Rica
Repositorio:Repositorio UNA
Γλώσσα:Español
OAI Identifier:oai:null:11056/17422
Διαθέσιμο Online:http://hdl.handle.net/11056/17422
https://youtu.be/SHTbEbyenZ8
Λέξη-Κλειδί :ANATOMÍA ANIMAL
MEDICINA VETERINARIA
DOCENCIA
DISECCION VETERINARIA
GANADO BOVINO
CARNE DE RES
ANIMAL ANATOMY
BEEF
DISSECTION