Ventajas y desventajas del cultivo de carne in vitro: perspectivas desde la seguridad alimentaria

 

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφείς: Ortiz, Priscila, Cartín Rojas, Andrés
Μορφή: artículo
Ημερομηνία έκδοσης:2018
Περιγραφή:Revista Medicina Veterinaria. 2018;(36):135-144. doi: http://dx.doi.org/10.19052/mv.5179
Χώρα:Repositorio UTN
Ίδρυμα:Universidad Técnica Nacional
Repositorio:Repositorio UTN
Γλώσσα:Español
OAI Identifier:oai:repositorio.utn.ac.cr:20.500.13077/768
Διαθέσιμο Online:https://hdl.handle.net/20.500.13077/768
Λέξη-Κλειδί :CÉLULAS MADRE
INGENIERÍA DE TEJIDOS
SEGURIDAD ALIMENTARIA
STEAM CELLS
MEAT
TISSUE ENGINEERING
FOOD SAFETY