Desarrollo de un producto deshidratado a partir de coco (Cocos nucifera Linn.)

 

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφέας: Pineda Castro, María Lourdes
Μορφή: proyecto fin de carrera
Ημερομηνία έκδοσης:1993
Περιγραφή:UCR::Docencia::Ciencias Agroalimentarias::Facultad de Ciencias Agroalimentarias::Escuela de Tecnología de Alimentos
Χώρα:Kérwá
Ίδρυμα:Universidad de Costa Rica
Repositorio:Kérwá
OAI Identifier:oai:kerwa.ucr.ac.cr:10669/96349
Διαθέσιμο Online:https://repositorio.sibdi.ucr.ac.cr/handle/123456789/15733
https://hdl.handle.net/10669/96349
Λέξη-Κλειδί :COCO - SECADO
DESHIDRATACION DE ALIMENTOS