Effects of Toasting Time on Digestive Hydrolysis of Soluble and Insoluble 00‑Rapeseed Meal Proteins

 

保存先:
書誌詳細
著者: Salazar Villanea, Sergio, Bruininx, Erik M. A. M., Gruppen, Harry, Carré, Patrick, Quinsac, Alain, van der Poel, Antonius F. B.
フォーマット: artículo original
出版日付:2017
その他の書誌記述:La Universidad de Costa Rica proporcionó una beca para el programa de doctorado de Sergio Salazar Villanea
国:Kérwá
機関:Universidad de Costa Rica
Repositorio:Kérwá
言語:Español
OAI Identifier:oai:kerwa.ucr.ac.cr:10669/89572
オンライン・アクセス:https://aocs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1007/s11746-017-2960-8
https://hdl.handle.net/10669/89572
キーワード:Hydrolysis rate
Maillard
Protein solubility
RAPESEED
Toasting